Exclusieve partner van het International Space Registry |

GIDS VOOR HET GEVEN VAN EEN STER

HOE KOOP JE EEN STER

3 MAKKELIJKE EN SNELLE STAPPEN OM EEN STER TE KOPEN

EEN STER VERKRIJGEN IS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK GEWEEST! BIJ ONS HEB JE DE MOGELIJKHEID OM EEN STUKJE VAN DE HEMEL TE GEVEN BINNEN HANDBEREIK. HIER VERTELLEN WE JE HOE:

Buy a star gift package

Selecteer het sterrenpakket dat het beste bij jou past

Bezoek sterrenregister.nl. Blader door de site en selecteer een van de drie opties die we speciaal voor jou hebben ontworpen. Wat de gelegenheid ook is, we hebben zeker het juiste pakket voor jou. Voor de aankoop van elke ster ontvang je een gewaarmerkt certificaat met de stempel van het International Space Registry en alle informatie over jouw ster en zijn coördinaten aan de hemel.

Buy a star product options

Kies de gewenste naam en datum van de ster

Geef de ster die je hebt gekocht de naam van een geliefde en selecteer de datum waarop deze ster is ontdekt en benoemd. Het is tijd om je creativiteit de vrije loop te laten, dus kies een speciale naam voor je ster. Geef het de naam van een geliefde, een dier of iets anders, wat je zelf het leukst vindt! Gebruik je verbeelding en laat je fantasie de vrije loop.

Buy a Star Gift Package Box

Je bent nog maar één stap verwijderd van de mogelijkheid om je ster in handen te hebben. Geniet ervan!

Bestellingen die digitaal geplaatst zijn, worden binnen 24 uur verzonden. Alle fysieke bestellingen worden binnen 12 werkuren verwerkt en gedistribueerd door onze vertrouwde koeriersdienst. Verzending duurt meestal 3-5 werkdagen met DHL en 1-3 werkdagen met FedEx.

WAAROM EEN STER BIJ STERRENSTELSEL-REGISTRATIE KOPEN?

DOOR EEN STER TE KIEZEN OP ONZE WEBSITE ONTVANG JE VELE VOORDELEN

Exclusief zichtbare sterren - in heel Europa

We bieden de mogelijkheid om alleen sterren te benoemen die met het blote oog zichtbaar zijn. Was je niet tevreden met je ster? Contacteer ons nu! We zullen ons best doen om je te helpen de perfecte ster voor jou te vinden, anders betalen we je volledig terug!

Registratie in het International Space Registry

Alle sterren worden geregistreerd in het prestigieuze International Space Registry. Elk van de uitgegeven certificaten draagt de officiële stempel van het International Space Registry als garantie voor authenticiteit.

Verzending met DHL en FedEx

Alle bestellingen worden binnen 12 werkuren verwerkt en verzonden met DHL of FedEx.

Efficiëntie en professionaliteit

We willen je de best mogelijke ervaring geven bij het kopen van een ster op onze site. Onze klantenservice staat altijd tot je beschikking en staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen met je bestelling.

Bestuur je ster met onze app

Dankzij onze Universe Star Finder 3D-app kun je een online planetarium hebben waarmee je je ster op elk moment en elke plaats kunt lokaliseren en bewonderen.

VERKRIJG NU JE EIGEN STER 

KIES HET MEEST GESCHIKTE CADEAUPAKKET NAAR AANLEIDING VAN JOUW BEHOEFTEN | GELD TERUG GARANTIE

PERFECTE TOEGANG

Silvernova

Geef een zichtbare ster weg

 • Geef een ster weg die gegarandeerd zichtbaar is. Selecteer het helderheidsniveau van je ster.
 • Je ster wordt geregistreerd in het International Space Registry.
 • Je krijgt toegang tot onze online Planetarium applicatie.

AANBEVOLEN DOOR ONS

Supernova

Een ster van een sterrenbeeld

 • Geef een ster uit een sterrenbeeld weg. Selecteer het sterrenbeeld en het helderheidsniveau van uw ster.
 • Gemakkelijk te vinden in de nachtelijke hemel.
 • Je ster wordt officieel geregistreerd in het International Space Registry.
 • Je krijgt toegang tot onze online Planetarium applicatie.

PERFECT VOOR KOPPELS

Duonova

Twee sterren die om elkaar heen draaien

 • Geef twee zeer zeldzame sterren weg die om elkaar heen draaien. Kies het helderheidsniveau van je sterren.
 • Perfect voor koppels.
 • Je ster wordt officieel geregistreerd in het International Space Registry.
 • Je krijgt toegang tot onze Planetarium applicatie.

MEER DAN +10,000 TEVREDEN KLANTEN

DE MEEST GEWAARDEERDE OP TRUSTPILOT

Buy a Star Certificate Blue on Table

EEN SPECIAAL CADEAU

Het is altijd een plezier om een speciaal geschenk te ontvangen dat uit het hart komt, toch? Maar het is nog mooier, en het geeft ongetwijfeld nog meer voldoening, om degene te zijn die zo'n cadeau geeft aan een speciaal iemand. We weten allemaal dat het vinden van het perfecte cadeau nooit makkelijk is en soms erg vermoeiend en stressvol kan zijn. We moeten ons niet gek laten maken door een cadeau, het belangrijkste is dat we er alles aan doen om een prachtig en origineel cadeau te vinden. Gelukkig voor jou staan we klaar om je leven te transformeren.

Een van de meest bijzondere en originele geschenken van dit moment bestaat namelijk uit het kopen en benoemen van een van de sterren aan de hemel.

VERKRIJG NU JE EIGEN STER
Sterntaufe Grußkarte mit Widmung zur Hochzeit

WAAROM ZOU JE EEN VAN DE STERREN IN DE HEMEL VERKRIJGEN?

Het is tijd om de saaie reacties die je in het verleden op bepaalde cadeaus hebt gehad, te vergeten. Wees bij deze gelegenheid uniek en origineel en geef een klein stukje van de hemel weg. Toon iedereen je vindingrijkheid en de zorg die je in elk cadeau steekt, verras ze met een eenvoudig, maar uitzonderlijk en uniek idee. Laat je creativiteit de vrije loop door een originele naam voor je ster te kiezen en een speciale boodschap te schrijven die de persoon die dit cadeau ontvangt ontroert. Een detail als dit vertegenwoordigt een gedachte die vanuit het hart is gemaakt met als enig doel een geliefde echt gelukkig te maken.

Een ster geven betekent een cadeau geven dat eeuwig meegaat. Door een ster te kopen, een naam te geven en aan iemand cadeau te doen, zal die persoon zich heel speciaal voelen, omdat hij zich ervan bewust zal zijn dat diens naam voor altijd zal worden herinnerd omdat deze aanwezig is in het International Space Registry.

VERKRIJG NU JE EIGEN STER
Buy a Star Certificate Rose on Table

A QUICK GUIDE TO BUYING A STAR

You can have a star in just a few steps- this process is direct and straightforward. To make a request, you have to follow the below steps:

Isn’t, it simple and easy? It is indeed as it sounds!!

Star is a wonderful present because it celebrates the special day of your best friends or the birth of your child. Also, it celebrates wedding anniversaries and love and a great way to remember ones who are already gone.

Indeed, a million reasons to have a star- pick yours and give a meaningful gift. 

BUY A REAL STAR NOW
Sterntaufe Grußkarte mit Widmung zur Hochzeit
Star Map Poster over Table

PERSONALISEER JE STER

Als je eenmaal het cadeaupakket hebt gekozen dat het beste bij je past, kun je het naar wens aanpassen.

Star Name
- Het is essentieel om dit veld in te vullen, het is tenslotte de reden waarom je hebt besloten een ster te kopen. Bovendien zal de naam die je kiest ook de naam zijn waarmee de ster door anderen wordt genoemd en herkend.

Ontwerp - U kunt het certificaat kiezen dat het beste bij je past. Al onze certificaten worden gedrukt op glanzend papier van hoge kwaliteit.

Sterrenbeeld - Als het een verjaardagscadeau is, kun je het nog unieker en specialer maken door een ster te kiezen die bij een bepaald sterrenbeeld hoort.

Een toewijding - Een naam geven aan een ster is een cadeau dat uit het hart komt, en de persoon die het ontvangt zal het voor altijd onthouden als een uniek en origineel cadeau, zelfs als ze na verloop van tijd de gelegenheid vergeten waarop ze het hebben ontvangen geschenk. Om dit cadeau nog onvergetelijker en specialer te maken, bieden wij je daarom de mogelijkheid om een kleine toewijding, een korte boodschap, toe te voegen aan het certificaat van jouw ster.

VERKRIJG NU JE EIGEN STER

INDRUKKEN

KOOP EEN STER – EEN UNIEK EN SPECIAAL CADEAU