Vaderdag is op 16 juni 🎁 - 20% korting met de code PAPA20 |

ER ZIJN TALLOZE SPECIALE GELEGENHEDEN OM EEN STER CADEAU TE DOEN

Young Couple kissing in front of Sunset

GEEF EEN STER CADEAU ALS UITING VAN LIEFDE

Een geweldig cadeau voor je wederhelft. Uniek en onvergeterlijk.

GEEF EEN STER CADEAU AAN IEMAND VAN WIE JE HOUDT 

Voor velen is een bruiloft een van de belangrijkste momenten in iemands leven, naast de geboorte van een kind natuurlijk. Maak een onvergetelijk cadeau en geef een ster de naam van het paar.

Wedding Couple kissing on Wedding Day
Young Child gets baptized from a priest

GEEF EEN STER CADEAU BIJ EEN GEBOORTE

De geboorte van een nieuw leven is een van de meest speciale gebeurtenissen die er is. De naam van pasgeboren kind aan een ster geven is zonder twijfel een perfect en onvergetelijk cadeau!!

GEEF EEN STER CADEAU BIJ ROUW

Het verlies van een dierbare is ongetwijfeld een van de moeilijkste momenten in het leven. Een ster de naam geven van een persoon die ons heeft verlaten, is een mooi gebaar en een manier om ze voor altijd te herinneren.

American Graveyard with white Cross Tombstones
American girl blowing glitter on her graduation day

GEEF EEN STER VOOR HET AFSTUDEREN

Het maakt niet uit of het een cadeau is voor een universitaire diploma-uitreiking, middelbare school of voor de vervulling van een andere belangrijke gebeurtenis in het leven. Een naam geven aan een ster is ongetwijfeld een perfect en onvergetelijk cadeau voor een gelegenheid als deze!

GEEF EEN STER CADEAU VOOR EEN VERJAARDAG

Verjaardagen zijn altijd een goede gelegenheid om geliefden te verrassen met een uniek en origineel cadeau. Een ster geven die zijn of haar naam heeft, is zonder twijfel een heel origineel cadeau waar de ontvanger sprakeloos van wordt.

Young girl blowing candles on birthday cake
Elderly Couple holding hands on anniversary

GEEF EEN STER CADEAU VOOR EEN TROUWDAG

Een ster een naam geven is het perfecte cadeau om een trouwdag te vieren, de beste manier om een onvergetelijke dag te herinneren!